Manic Miner 2009

Pöcök (MUF) beszámolója

Mivel első külföldi tornám volt nem nagyon tudtam, hogy mire számítsak. Ennek megfelelően mindenből pakoltam bőven. Feri tökéletes problémamegoldó képességének hála sikerült mindent bezsúfolni a kocsiba és így elindulni Priechod felé.
A csapat egy része péntek este érkezett és egy kis beszélgetés után azt hiszem mindenki elvonult aludni.

Reggel mindenki kipihenten ébredt bőven volt időnk reggelizni is, mert az első meccsünket 10:30-kor játszottuk a Dendas csapata ellen. Az eredményekre már nem emlékszem, itt kikaptunk ha jól tudom. (Pedig a bemelegítés kicsit keményre sikeredett)
Egy meccs szünet után a GMF csapat következett. Őket sikerült legyőznünk!
Ez a meccs mindenkit kicsit doppingolt ezért a Dendasici nevű csapat ellen is hasonló jóra számítottunk. (Legalábbis én, valószínűleg azért mert nem ismertem őket)
Ha jól emlékszem nagyon kikaptunk tőlük.
Egy meccs szünet után szembenézhettünk a házigazdákkal! Itt már nem tudtam mire számítsak csak azt tudtam, hogy nyernünk kell! Nagyon szép játékkal nyertünk is egy ponttal. (de lehet, hogy csak én emlékszem 1 pont különbségre.)
Úgy tudtuk, hogy ez volt a nap utolsó meccse számunkra ezért megvolt a levezetés és már épp indultunk volna sörözni, amikor szóltak, hogy még van egy meccsünk és el kéne kezdeni.
Először azt hittük csak vicc, de szerencsére nem volt az! Mindenki nagyon jól játszott és ennek meg is lett az eredménye. Bedaráltuk a Skorpiókat! Ezzel a győzelemmel az elődöntőbe jutottunk! Sajnos a nap folyamán 2 emberünk lesérült, Dénes és Isti. Ők a pálya széléről segítették tovább a csapatot.
Az este a hideg ellenére is jó hangulatban telt, én viszonylag korán mentem aludni, de a többiek mesélték, hogy jó buli volt.

Vasárnap már kicsit fáradtabban keltünk, de a reggeli után már minden rendben volt.
Gábor elment mindenkit kiverni a sátorból, de idővel rájött, hogy már az egész csapat reggelizik.
Két meccs várt még ránk, amire azt hiszem sikerült jól felkészülni.
Sajnos már nem tudom kivel játszottunk, de egész jól sikerült.
Itt már nagyon összeszedetten játszottunk és igazán élvezetes volt a játék.
Pár óra szünet és következett a döntő!
Ez a csapat már egyszer legyőzött minket, de tudtuk hogy verhetőek.
Végig nagyon jól játszottunk és mindenkin látszott a győzni akarás! Nekem ez a mérkőzés tetszett a legjobban annak ellenére, hogy kikaptunk. A védekezésben és a támadásban is nagyszerűen teljesítettünk csak egy kicsit több volt a másik csapatban.
Gyors összepakolás után indultunk haza.

Jelenlévők

 1. Dénes
 2. Gábor
 3. Gergő
 4. Ákos
 5. Gregi
 6. Petya
 7. Lilla
 8. Hatvani Dani (szombat 11-re)
 9. Feri
 10. Petra (szombat 11-re)
 11. Pöcök (MUF)
 12. Vida Peti
 13. Isti
 14. Márk
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License