2009 OB 3/1, Markaz

A kinti nyílt országos bajnokság első fordulóját sikerült megnyernünk. A 7 csapatos tornán körmérközéssel dőlt el a végső sorrend. Első nap a Freebees ellen küzdöttünk nagyon nagyot. Hirtelen halálban sikerült nyerni a szinte végig vezető debreceniek ellen. A Hagymás Bab elleni meccs is izgalmas lett, a zónájuk ellen sokat bénáztunk, végül azért magabiztosan, de kis előnnyel nyertünk.

Vasárnapra maradt reggel a Hallod elleni meccs, amit keményen küzdve hoztunk. A hosszú dobásokat nem igazán használó budapesti riválisaink ellen így könnyebb volt védekezni, pláne Petyával kiegészülve.

Következett a döntő. A szokásos felállás az ózdiak ellen. Ők is, mi is nyertük eddig minden meccsünket. Erre a csatára pont befutott Feri is, így tizenketten kezdtünk neki utolsó meccsünknek az ózdiakkal való közös melegítésünk után. Az eredményre nem emlékszem, de keményen védekezve és biztosan támadva sikerült nyernünk, nagy pontkülönbséggel. A meccs elején sokat hibáztunk a zóna ellen, de aztán sikerült lenyugodni. A csajok gyártották sorra a pontokat, Petya óriásiakat vetődött védekezésben, és mindenki általában jól játszott.

Tavaly is így kezdődött a háromfordulós ob. Idén a további fordulókon is megpróbalunk a legjobbak lenni.

Jelenlévők:

 1. Rapi
 2. Dóri
 3. Dini
 4. Isti
 5. Lilla
 6. Pedro
 7. Gregi
 8. Gábor
 9. Zsolt
 10. Gergő
 11. Petya (vasárnap)
 12. Feri (döntőre)

+ Petra chearleader (sérült)

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License